Skip links

Organizacja usług cateringowych

Uczestnicy:

Organizatorzy i realizatorzy usług gastronomicznych i cateringowych, kierownicy i właściciele  zakładów gastronomicznych, osoby zamierzające wejść na rynek działalności gastronomicznej i cateringowej…

Zapisy Formularz zgłoszeniowy
tn Organizacja usług cateringowych

Tematyka szkolenia

  • Socjalny
  • „Door to door”
  • Party service (banquet hall; off premises or location)
  • Korzyści dla klienta
  • Korzyści dla usługodawcy

 

  • Usługi żywieniowe dla grup zorganizowanych
  • Systemy obsługi
  • Systemy samoobsługi
  • Serwis a’la carte
  • „Service table – d’hote”
  • „Service a’part”
  • Serwis bankietowy
    1. – Bankiety zasiadane
      1. – Bankiety na stojąco
      – Bankiety mieszane
  • Coffee break

 

Zamów szkolenie

Jeśli masz jakieś pytania co do naszej oferty, nasz dział szkoleń chętnie udzieli Ci wszelkich niezbędnych informacji

Wyślij zapytanie
Dział szkoleń

Osoba do kontaktu:

Barbara Patrejko

tel: 514-337-237

szkolenia@ceib.com.pl

Return to top of page