Organizacja usług cateringowych
Uczestnicy:
Organizatorzy i realizatorzy usług gastronomicznych i cateringowych, kierownicy i właściciele zakładów gastronomicznych, osoby zamierzające wejść na rynek działalności gastronomicznej i cateringowej…

Tematyka szkolenia
1. Rodzaje cateringu
- Socjalny
- „Door to door”
- Party service (banquet hall; off premises or location)
- Korzyści dla klienta
- Korzyści dla usługodawcy
2. Oprawa konferencji, kongresów, szkoleń
- Usługi żywieniowe dla grup zorganizowanych
- Systemy obsługi
- Systemy samoobsługi
- Serwis a’la carte
- „Service table – d’hote”
- „Service a’part”
- Serwis bankietowy
-
- – Bankiety zasiadane
-
-
- – Bankiety na stojąco
- – Bankiety mieszane
-
- Coffee break
4. Bezpieczeństwo żywności i żywienia w cateringu
- Dobra Praktyka Produkcyjna, a Dobra Praktyka Cateringowa
Zamów szkolenie
Jeśli masz jakieś pytania co do naszej oferty, nasz dział szkoleń chętnie udzieli Ci wszelkich niezbędnych informacji
Wyślij zapytanie
Dział szkoleń
Osoba do kontaktu:
Barbara Patrejko
tel: 514-337-237
szkolenia@ceib.com.pl