Współpraca medialna

 

 

On-line

PDF

   Medinfo - 04/2012

    „Wyścig czy chaos, czyli zarządzanie czasem menedżera placówki medycznej”

   Rynek Dostawców Horeca w Polsce - 01/2013

    „Marketing relacyjny w branży horeca”

   Świat Hoteli - 10/2012

    „Obsługa gastronomiczna konferencji”

   Świat Hoteli - 10/2012

    „Obsługa gastronomiczna konferencji”

    Nowości Gastronomiczne - 07/2012

    „Kucharz w bieli, strój kelnera szyty na miarę”

   Świat Hoteli - 03/2012

    „Housekeeping wizytówką hotelu”

   Medinfo - 04/2012

    „Empatia w komunikacji międzyludzkiej – czy to łatwe?”

   Świat Hoteli - 03/2012

    „Konflikty pracownicze”

   Świat Hoteli - 01-02/2012

    „Jak nagradzać lojalność naszych gości”

    Nowości Gastronomiczne - 05/2011

    „Upp-selling, czyli kelner dobrym sprzedawcą”

    Świat Hoteli - 05/2011

    „Organizacja i najważniejsze elementy efektywnej sprzedaży usług hotelowych”

    Nowości Gastronomiczne - 04/2011

    „Manager Gastronomii”

    Nowości Gastronomiczne - 11/2011

    „Sztuka cateringu”

    Świat Hoteli - 11/2010

    „Hotel dla zmysłów w podróży”

    Świat Hoteli - 10/2010

    „Marketing obiektu hotelowego”

    Świat Hoteli - 09/2010

    „Zarządzanie restauracją w hotelu”

 

    Świat Hoteli - 03/2010

    „Pozytywny wizerunek”

    Nowości Gastronomiczne - 02/2010

    „Kelner w roli głównej”

    Świat Hoteli - 02/2010

    „Szkoleniowe wyzwania”

 

    Solarium&Fitness - 02/2010

    „Moda czy konieczność?”

 
pisture

Centrum Edukacji i Biznesu

Outsourcing

Do pobrania